Baku vestigt zich definitief in Kuurne

Ruim twee jaar geleden besloot Baku een eerste toonzaal te openen in West-Vlaanderen. Onder leiding van commercieel adviseur Pedro werd een filiaal geopend op de Brugsesteenweg 287b in Kuurne. Met een eigen atelier achteraan en een mooie showroom groeide Baku Kuurne langzaam maar zeker. Al snel werd een eerste plaatser aangeworven die voltijds voor het filiaal Kuurne werkte. Met een eerste deelname aan de Biënnale Interieur 2014 in Kortrijk werd het atelier gebombardeerd tot uitvalsbasis voor de in de expo van Kortrijk op te bouwen stand. De deelname aan deze beurs werd een groot succes, wat niet zonder effect bleef op onze afdeling in Kuurne.

Jezelf als bedrijf in een markt plaatsen met zo veel concurrenten als in Kuurne was niet eenvoudig, maar langzaam maar zeker begon Baku Kuurne toch zijn naam te maken. Met logistieke ondersteuning vanuit Gent, van zwaar materiaal als kranen en stellingen, werden alle plaatsingen tot een goed einde gebracht. Midden 2015, een jaar na opening, werd dan beslist nog een voltijdse commercieel adviseur aan te werven wat de verkoop een extra boost gaf. Met de beursdeelname aan Bouwxpo 2015 steeg het aantal klanten aanzienlijk.

Baku heeft alle toonzalen in eigen beheer, de grote uitzondering hierop was Kuurne. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw gebouw dat iets meer uitstraling had maar toch nog altijd dezelfde functionaliteit bood als het huidige gebouw. Vorige maand kochten we het pand waarin vroeger Dubo Style zat – Brugsesteenweg 103, Kuurne. Dit gebouw bezit net als ons vorige gebouw een eigen atelier en is dus een meer dan volwaardige opvolger. De overgang naar dit filiaal is gepland eind 2016, begin 2017. We houden u op de hoogte.

Met dit eigen gebouw willen we ons definitief in Kuurne vestigen en onze groei bestendigen in de regio. Met vier vaste filialen is Baku goed vertegenwoordigd in Oost- en West-Vlaanderen en kunnen we zo vlot een grote regio bedienen.

Deel dit artikel:

Schrijf in op onze nieuwsbrief en krijg onze blog artikelen in je mailbox.