Nieuwe toonzaal en kantoren in De Pinte

De laatste 2 jaar breidde Baku flink uit: er kwamen 2 nieuwe filialen, een in Kortrijk en een in Knokke. Daarnaast werd er een nieuwe lijn begonnen met minimalistische ramen, Baku New Generation. Door al deze uitbreidingen groeide ook het personeelsbestand flink en werd ons hoofdkantoor in Sint-Denijs-Westrem al snel te klein.

Er werd beslist een nieuw kantoor te bouwen met hierin ook een toonzaal voor onze minimalistische lijn New Generation. Het nieuwe Baku-gebouw komt aan de N60, kruispunt Oudenaardsesteenweg/Klossestraat/Krekelstraat ook gekend als “De Klosse”.

De minimalistische ramen die reeds werden geïntegreerd in onze toonzaal in Knokke zullen hier uitgebreid en in detail te bewonderen zijn. Zo kunnen we onze klanten alles tonen wat we in huis hebben op slechts 3 kilometer afstand van onze toonzaal in Sint-Denijs-Westrem die het normale aanbod van Baku zal blijven omvatten. De commerciële adviseurs zullen in de huidige toonzaal blijven zodat er voor de klanten niets verandert. De klanten die net dat tikkeltje meer willen voor hun woning zullen worden doorgestuurd naar de nieuwe toonzaal.

De nieuwe kantoren zullen plaats bieden aan onze administratie en technische dienst die instaat voor opmeting en tekenwerk. Daarnaast zorgen we voor een grote polyvalente ruimte die hoofdzakelijk zal dienen als ontspanningsruimte voor het Baku-personeel, maar waarin we occasioneel evenementen kunnen organiseren. Zo kunnen onze medewerkers ook eens samenkomen buiten de werkuren.

Het gebouw zelf zal een architecturaal hoogstandje worden waarin de strakke lijn overal wordt doorgetrokken. Uiteraard wordt er met veel glas gewerkt en schuiframen die uiterst minimalistisch zijn. De glazen balustrades in combinatie met de crepigevels maken het geheel af. 

Met deze uitbreiding willen we onze aanwezigheid in Gent verstevigen en tonen aan de buitenwereld waar we voor staan en naar toe willen in de toekomst.

Deel dit artikel:

Schrijf in op onze nieuwsbrief en krijg onze blog artikelen in je mailbox.