Raaminnovatie voor een nieuwe generatie

V i e W  is de officiële partner van Orama Minimal Frames in België.
We ontwerpen minimalistische ramen en innovatieve schuifraamsystemen die tegemoetkomen aan hoge technische en esthetische eisen.

Voor bouwheren en architecten die vandaag de oplossingen van morgen willen toepassen.

We beantwoorden zo snel mogelijk je vragen.

Minimalistische ramen, maximaal uitzicht

Het vaste kader van Orama Minimal Frames verdwijnt volledig in de wanden, het plafond en de vloer. Eventuele schuifvleugels zijn profielloos. Daardoor worden glaspartijen mogelijk van meer dan 4 meter hoog en een oppervlak van 18m², zonder onderbrekingen.

High-end oplossingen voor:

  • een exclusief design op maat
  • een maximale transparantie en optimale isolatie met dubbel en triple glas tot UW 0.7 
  • een harmonieuze balans tussen interieur en exterieur
  • een scherpe aflijning van je architectuur

1  MINIMAAL LABYRINT   MAXIMALE PRESTATIE

Het labyrint-profiel in het midden van de schuiframen is slechts 24 mm breed. Desondanks kan elke vleugel een glasgewicht van 1200kg aan en wordt een windweerstandsklasse C5 behaald.

2   FLUWELEN ACTIE

De schuivende vleugels hebben minstens 8 inox wielen per vleugel en rollen over dubbele inox rails. Dit zorgt voor een perfect stil en zachtlopend systeem.

3   ARCHITECTURALE LOOKS

Rondom 4mm frame zichtbaar en 24mm centraal. De stijlvolle kruk is ontworpen om een maximum aan veiligheid te bieden en zo onopvallend mogelijk te zijn.

Van ontwerp tot plaatsing 

Elk  V I E W -project is uniek. Het groeit op onze tekentafel en wordt geplaatst door ervaren installateurs. Ons transportmaterieel is voorzien om zware raamsystemen vlot en veilig te monteren, ook op moeilijk te bereiken locaties.

voor een bezoek aan onze
showroom in De Pinte.

We zijn heel blij met de manier waarop de zaken zijn verlopen. De plaatsing van onze nieuwe vensters is heel goed verlopen en ze werden perfect afgewerkt. De vooropgezette timing werd volledig gerespecteerd.

Luc Adriaensens

Wij wensen het vakmanschap van uw werknemers te benadrukken! Prachtig werk.

familie Speeckaert - Van Cutsem